Efter Vedermödan - filmtrailer på svenska

(After the Tribulation - Trailer in Swedish)

Video

March 9, 2015

Den 11:e september 2001 förändrades världen. Frihetens nation blev de förslavades nation. Folket som en gång var det ärorika Förenta Staterna har bytt ut sin frihet mot säkerhet. Men har allt detta hänt allt detta skett genom en plan?

7:e december 1941, ett datum som för alltid kommer att förknippas med ett nidingsdåd. Amerikas förenta stater befann sig plötsligt under en avsiktlig attack.

Många frågor kvarstår angående händelserna den dagen, ...nidingsdådets dag. En sak vet vi med säkerhet: Överraskningsattacken på Pearl Harbour satte igång en kedja av händelser, som till slut kommer att ha lett oss fram till en världsregering.

Japan startade detta krig i förräderi. Vi skall avsluta det i seger.

I 2:a världskrigets efterspel skapades FN och vägen till en världsregering tog fart. Varje krig tar oss ett steg närmre vad Bibeln kallar för världens ände. Vägspärrar sätts upp överallt, polisstaten stärker sitt grepp på förenta staternas folk. För de som förstår Bibelns profetior, kommer fortsättningen inte att bli någon överraskning. Någon gång i framtiden hävdar King James Bibel att det kommer att bli nödvändigt för alla på jorden att ta märket för att de skall kunna köpa och sälja. När det nuvarande ekonomiska systemet kollapsar och teknologin breder ut sig kommer kontanter att bli något som hör gårdagen till. Det kontantlösa samhället är inte långt borta. Det är faktiskt så att det redan är på ingång. Trots att många religiösa ledare förnekar det, arbetar onda män dygnet runt för att införa en ny världsordning. Vi kan se hur slutet närmar sig snabbt och scenen görs i ordning för Antikrists ankomst. Vi kan höra rösterna från dem som undergräver vår konstitution och befrämjar detta systemmed en världsregering.

En ny världsordning!

Med allt detta precis runt hörnet är denna film viktigare än någonsin. Satan arbetar bakom kulisserna för att sätta upp en världsregering och en enad världsreligion, i förberedelse för Antikrist. Han har ofta vilselett moderna evangeliska kristna till att tro att de kristna kommer att ha lämnat jorden före den stora vedermödan. Denna doktrin som är känd under namnet pretribläran, lär att Jesus kan komma precis i vilket ögonblick som helst, och att det inte kommer att föregås av några särskilda tecken. Som ett resultat av denna villfarelse, är de flesta kristna totalt oförberedda på det som Bibeln har varnat oss om skall komma. Trots att Bibeln klart och tydligt har undervisat i Matteus 24 och andra ställen, att uppryckandet kommer att inträffa efter vedermödan, har berömda predikanter, bibelskolor och populära filmer såsom "Left Behind" lärt det stora flertalet, att uppryckandet kan inträffa när som helst. Eftersom de flesta kristna inte har läst igenom hela Bibeln på egen hand, är det få som är medvetna om att pretribläran är ett bedrägeri, som det inte finns stöd för i Skriften. Men om det inte går att hitta pretribläran i Skriften, var har den då sitt ursprung?

 

 

 

mouseover