„După necazul cel mare” - trailer de film în limba română

(After the Tribulation - Trailer in Romanian)

Video

March 9, 2015

Din 11 septembrie 2001, lumea s-a schimbat. „Pământul celor liberi” a devenit tărâmul celor înrobiți. Poporul Statelor Unite odinioară pline de glorie a renunțat la libertate în schimbul securității. Dar s-a întâmplat oare acest lucru intenționat?

„7 decembrie 1941: o dată ce va dăinui în istorie plină de josnicie. Statele Unite ale Americii au fost atacate brusc și deliberat.”

Au rămas multe întrebări fără răspuns privind evenimentele din acea zi odioasă. Însă un lucru știm sigur: atacul-surpriză asupra bazei navale Pearl Harbor a declanșat un șir de evenimente care vor duce în cele din urmă la un singur guvern mondial.

„Japonia a început acest război cu trădare. Noi îl vom încheia cu victorie.”

În urma celui de Al Doilea Război Mondial, s-a înființat Organizația Națiunilor Unite, iar marșul către un singur guvern la scară mondială s-a accelerat. Fiecare război ne aduce din ce în ce mai aproape de ceea ce Biblia numește „sfârșitul lumii”. Pretutindeni apar puncte de verificare; statul polițienesc își strânge gheara pusă pe poporul Statelor Unite, iar pentru cei care înțeleg profețiile biblice, ceea ce urmează nu va fi o surpriză.

La un moment dat în viitor, Biblia spune că toată lumea de pe planetă va trebui să accepte un însemn pentru a vinde sau a cumpăra. Pe măsură ce sistemul nostru economic actual se prăbușește și tehnologia ia amploare, banii lichizi vor ține de domeniul trecutului. Realitatea unei societăți fără „bani” nu este foarte departe. De fapt, are loc o evoluție către aceasta. În ciuda negării din partea multor lideri religioși, oameni răi muncesc fără încetare pentru a instaura o Nouă Ordine a Lumii. Putem observa cum se apropie cu pași repezi sfârșitul și se netezește calea pentru apariția anticristului. Putem auzi vocile celor care subminează Constituția noastră americană și promovează acest sistem de guvernământ global.

„...o nouă ordine a lumii...”

Cu toate acestea în viitorul nostru apropiat, acest film este mai important ca oricând. Satana lucrează în culise pentru a instaura un guvern unic la scară planetară și o singură religie în lume, pregătind terenul pentru anticrist. De asemenea, a indus în eroare creștini după Evanghelie moderni, făcându-i să creadă că vor fi luați de pe acest pământ înainte de a avea loc Necazul cel Mare. Această doctrină, cunoscută și ca „răpirea înainte de necaz” îi învață că Cristos se poate întoarce în orice moment și că nu vor exista semne care să îi anunțe venirea. Drept urmare a acestei minciuni, majoritatea creștinilor sunt complet nepregătiți pentru ceea ce Biblia ne-a avertizat că va urma. Deși scriptura spune clar în Matei 24 și în alte capitole că răpirea va avea loc DUPĂ MARELE NECAZ, mari predicatori, colegii în care se studiază Biblia și filme cunoscute, precum Left Behind, au învățat masele să se aștepte ca răpirea să aibă loc în orice moment. Și pentru că majoritatea creștinilor nu au citit niciodată Biblia în întregime, puțini știu că răpirea înainte de necazul cel mare este o înșelăciune care nu se regăsește în scriptură. Însă dacă răpirea înainte de necaz nu se regăsește în scriptură, de unde a venit?

 

 

 

mouseover