Μετά την Θλίψιν - τρέιλερ της ταινίας στα ελληνικά

Pastor Steven L Anderson

Video

March 1, 2015

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001,ο κόσμος άλλαξε. Η «γη της ελευθερίας» έχει γίνει πλέον γη των υπόδουλων ανθρώπων. Οι άνθρωποι των πάλαι ποτέ ένδοξων Ηνωμένων Πολιτειών αντάλλαξαν την ελευθερία τους με την ασφάλεια. Ήταν όμως όλα προσχεδιασμένα;

"7η, Δεκεμβρίου 1941: μια ημερομηνία που θα μείνει στην ιστορία ως συνώνυμη της ατίμωσης. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δέχτηκαν ξαφνική και προμελετημένη επίθεση.»

Πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα σχετικά με τα γεγονότα της ημέρας εκείνης - εκείνη την ημέρα της ατίμωσης. Αλλά ένα πράγμα μόνο γνωρίζουμε με βεβαιότητα: η αιφνιδιαστική επίθεση στο Ρearl Ηarbor προκάλεσε μια σειρά γεγονότων που θα μας οδηγούσαν τελικά σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.

«Η Ιαπωνία άρχισε αυτόν τον πόλεμο με δόλιο τρόπο. Θα βάλουμε τέλος με νίκη."

Στον απόηχο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, δημιουργήθηκαν τα Ηνωμένα Έθνη, και έτσι επιταχύνθηκε η πορεία προς μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Κάθε πόλεμος μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που η Αγία Γραφή αποκαλεί «το τέλος του κόσμου." Δημιουργούνται παντού σημεία ελέγχου. Το αστυνομικό κράτος σφίγγει όλο και περισσότερο τα δεσμά των πολιτών στις Ηνωμένες Πολιτείες, και όσοι κατανοούν την προφητεία της Αγίας Γραφής, δεν θα εκπλαγούν από αυτό που θα επακολουθήσει.

Κάποια στιγμή στο μέλλον, η Αγία Γραφή αναφέρει ότι θα ζητηθεί στον κάθε ένα από εμάς στον πλανήτη να έχει ένα σημάδι για να μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει κάτι. Καθώς το υφιστάμενο οικονομικό μας σύστημα καταρρέει, και καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, τα μετρητά θα ανήκουν στο παρελθόν. Η πραγματικότητα μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά δεν είναι μακριά. Στην πραγματικότητα, ήδη υλοποιείται. Παρά τις διαψεύσεις εκ μέρους διαφόρων θρησκευτικών ηγετών, κακόβουλοι άνθρωποι εργάζονται ακατάπαυστα για να εγκαθιδρύσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων. Βλέπουμε το τέλος να πλησιάζει γρήγορα, και το στάδιο που έχει οριστεί για την εμφάνιση του Αντίχριστου. Ακούμε τις φωνές εκείνων που αποζητούν την ανατροπή του συντάγματος των ΗΠΑ και προωθούν το σύστημα της παγκόσμιας κυβέρνησης.

"..μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων"

Έχοντας όλα αυτά να παραμονεύουν στη γωνία, αυτή η ταινία είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ο Σατανάς εργάζεται στο παρασκήνιο για να δημιουργήσει την Παγκόσμια Κυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έλευση του Αντίχριστου. Έχει επίσης παραπλανήσει τους σύγχρονους Ευαγγελιστές Χριστιανούς κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι θα απομακρυνθούν από τον κόσμο αυτό πριν λάβει χώρα η Επταετία ή Μεγάλη Θλίψη. Αυτό το δόγμα, γνωστό ως «Αρπαγή της Εκκλησίας πριν το ξέσπασμα της Επταετίας ή Μεγάλης Θλίψης», διδάσκει ότι ο Χριστός μπορεί να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή, και ότι δεν θα υπάρξουν ενδείξεις για την έλευσή του. Ως αποτέλεσμα αυτής της απάτης, οι περισσότεροι Χριστιανοί είναι εντελώς απροετοίμαστοι για αυτό που η Αγία Γραφή μας έχει προειδοποιήσει ότι πλησιάζει. Παρά το γεγονός ότι οι γραφές αναφέρουν σαφώς στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο 24, και αλλού, ότι η αρπαγή θα λάβει χώρα ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ, μεγαλόσχημοι ιεροκήρυκες, σχολές διδασκαλίας της Αγίας Γραφής, και δημοφιλείς ταινίες όπως η ταινία 'Η Ώρα της Αποκάλυψης' (Left Behind) δίδαξαν τις μάζες να αναμένουν πως η Αρπαγή της Εκκλησίας μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή. Και επειδή οι περισσότεροι Χριστιανοί δεν έχουν διαβάσει ολόκληρη την Αγία Γραφή για τους ίδιους, λίγοι γνωρίζουν ότι η Αρπαγή της Εκκλησίας πριν την Επταετία ή Μεγάλη Θλίψη είναι μια απάτη που δεν βρίσκεται στα ιερά κείμενα. Αλλά αν η Αρπαγή της Εκκλησίας πριν την Επταετία ή Μεγάλη Θλίψη δεν αναφέρεται στην Αγία Γραφή, από που προήλθε;

 

 

 

mouseover